Communie-ideeën

'T HUIS Lifestylewinkel

Je vindt in onze interieur- en decoratiewinkel ook een spirituele boekenwinkel. In ons aanbod: Communieboeken, DVD's, (kinder)bijbels en kaarten.

Haverwerd 7
2800 Mechelen
015 64 48 36
.
Clown Pleks & Timo

Clown pleks & Timo zorgen ervoor dat uw kind het feest van zijn/haar leven beleeft. Wij brengen een leuke, interactieve show met goochelnummers, spel, muziek en heel veel dolle fratsen. Ook de volwassenen komen hier aan bod zodat het een leuk feestje wordt. Zelfs voor kleinere groepen is dit een voltreffer. Ontdek ons ruim aanbod aan animatie voor elke gelegenheid!

0475 63 60 38
.
Football Breaks met THOMAS COOK

Een origineel geschenk voor elke communicant: tickets mét hotelovernachtingen bij ondermeer de volgende clubs: Chelsea, Liverpool, Man U, Tottenham Hotspur... FC Barcelona, Real Madrid... Inter Milan, AC Milan... 

.
HOLIDAY INN HASSELT, gratis gebruik van het zwembad

Feest in Hasselt? De Holiday Inn schenkt gratis gebruik van het zwembad als u daar uw communie- of lentefeest organiseert. Keuze uit diverse menu's voor groot en klein.

Kattegatstraat 1
3500 Hasselt
.
Joker Events, animatie voor groot en klein

Joker Events is al jarenlang de specialist in het opvrolijken van allerlei events. In ons uitgebreid aanbod voor communie- en lentefeesten kan u zeker iets vinden dat thuishoort op uw feest. Maak er een onvergetelijke dag van met de hulp van onze ervaren artiesten...
 

Testeltsesteenweg 26
3201 Langdorp
016 57 03 07
.
MIJN BLOKJE

Al meer dan 3 jaar lang personaliseert Mijn Blokje LEGO® voor geboorte, communie, huwelijk,
relatiegeschenken, gadgets en gifts met leuke namen, logo's en opschriften. Voor elk thema en elke prijsklasse personalisatie op maat én per stuk.
 

Hemelrijken 13
2890 Sint-Amands
0474/12 83 90
.
MY UNO

My Uno™: jouw favoriete kaartspel met je eigen foto's. Het My UNO™ kaartspel is dé ideale cadeautip voor uw communicant! Laad nu je eigen foto’s op via http://www.myunocards.eu en maak van elk MY UNO™ spel een uniek gepersonaliseerd geschenk.
Een blijvend aandenken aan je communie of lentefeest, of een leuke geschenktip voor grootouders en meter of peter. My Uno™ : een nieuw product van Cartamundi, in samenwerking met Mattel.

.
SAN MARCO VILLAGE

Bij San Marco Village beleven u en uw kind gegarandeerd een geslaagd communie- of lentefeest. Tijdens deze heuglijke gebeurtenis staat het kind centraal en wordt het verwend met tal van workshops en animatie. Vraag naar onze speciale feestformules.

Boomsesteenweg 31
2627 Schelle
03 844 89 77
.
SPELVERHUUR DE KEYSER

Wij verhuren springkastelen, volksspelen en grote gezelschapsspelen voor verjaardagsfeesten, communies, familiefeesten of gewoon een gezellige BBQ bij de buren…. kortom voor alle gelegenheden. Al de spelen zijn artistiek vervaardigd en van degelijke kwaliteit. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Waterstraat 35
8780 Oostrozebeke
056 66 84 35
.
WIMA Dinner & Bowling

De communie- of lentedag is een memorabele gebeurtenis in het jonge leven van een kind. Daarom maken we er bij Wima dinner & bowling dan ook graag een groot feest van met onze all-in pakketten. 

Boomsesteenweg 9
2627 Schelle
03 888 21 77
.